Sustainably er ejet af Line Jansen, som har solid erfaring med forandringsskabelse og procesgennemførsel. Line har i mange år arbejdet som Digitaliseringschef og har været med til at drive innovation og nyskabelse indenfor effektivisering af den kommunale sektor. Line overfører dén viden der er skabt fra digitaliseringsbølgerne til identificering af virksomhedernes forretningsmuligheder i det bæredygtige perspektiv. Dét betyder, at virksomhedens udviklings-strategi og bæredygtigheds-strategi smeltes sammen, så bæredygtighed bliver en del af virksomhedens samlede udviklings-strategi.

Line er oprindeligt uddannet som projektleder og har en diplom- og masteruddannelse i ledelsesudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er Line uddannet protreptiker – og har en certificering i miljøledelse (ISO 14001). Line underviser på Zealand i ledelse og i i kurser om “Cirkulære og digitale kompetencer”.

Line har et tæt samarbejde med flere andre dygtige konsulenter der har praktisk erfaring indenfor CSR, miljø certificeringer, footprint analyser mv.