Sustainably er...

Sustainably er ejet af Line Jansen, hvis kald det er at inspirere unge mennesker til at få lyst til at finde løsninger på de problemer verden står overfor. Dette gøres ved skabelse af et trygt rum, hvor dét at eksperimentere bliver en kreativ, inspirerende, sjov og lærerig proces.

Sustainably har faste samarbejdspartnere, der kan biddrage med speciel faglighed, hvis et forløb skal have en særlig vinkel eller et emne kræver speciel viden.

I Sustainably evner vi at skabe interesse for et emne og lade dét være centrum for, at levende læring sker på nuets premisser. Vi tror på, at det er i fællesskabet synergien opstår og derfra den enkelte kan udvikle troen på egne evner.

Line har i en årrække arbejdet som Digitaliseringschef, hvor den store opgave har været, at få mennesker og teknologi til at arbejde bedst muligt sammen. Line har stor erfaring med at implementere projekter fra oprindelig ide til endelig gevinst og forstår, at understøtte både den processuelle fremdrift og den menneskelige forandring.

Line er oprindeligt uddannet som projektleder og har en diplom- og masteruddannelse i ledelsesudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er Line certificeret protreptiker.

Line bor i økolandsbyen Hallingelille, hvor dét at eksperimentere med bæredygtighed er en del af hverdagen eksempelvis i forhold til husbyggeri, grøntsagsdyrkning, samværsformer og beslutningstagning.